Samen in Actie voor Oekraïne

Beste leden,

Als vereniging met een maatschappelijke inbedding en verantwoordelijkheid willen wij ook aansluiten bij de landelijke actie ‘Samen in actie voor Oekraïne’.

Namens onze vereniging zullen wij bijdragen aan deze actie middels 2 euro per lid (afgerond € 2.500,00) aan de samenwerkende hulporganisaties via GIRO 555.

Op deze wijze willen wij als vereniging bijdragen aan directe hulp, zoals onderdak, medische zorg, psychosociale hulp en schoon drinkwater voor alle getroffen Oekraïners.

Aart Bolluijt (Voorzitter)

410 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b

Beste leden, Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie. Periode 10 september 2022 tot 1 oktober