Uitnodiging jubileumdag 85 jaar LTC De Munnik

Beste leden,

Op 15 september a.s. bestaat LTC De Munnik 85 jaar en dat willen wij groots vieren op 10 september vanaf 14.00 uur.

Het bestuur wil je graag uitnodigen om deze dag met ons te vieren. De middag begint met allerlei activiteiten voor de jeugd. Er is een springkussen, schminken, glittertattoo’s en een tennisclinic voor de jeugd verzorgd door de tennisschool en voor de senioren het jubileumeditie rackettrekken. Je bent van harte welkom bij de borrel om 15.30 uur waar bovendien de onthulling van ons nieuwe logo zal plaatsvinden. Vanaf 16.00 uur zijn er diverse activiteiten waaraan je kunt deelnemen zoals een wijnproeverij, glasgraveerder van Heineken en om 17.00 uur is er een foodtruck waar een lekkere burger gegeten kan worden. Om 20.00 uur barst het feest los met muziek van “The 16 A”.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via deze link!

Wij hopen je op 10 september te mogen verwelkomen!

Vriendelijke groet, Het bestuur LTC de Munnik

269 weergaven

Beste leden, Vanaf aanstaande vrijdag (15 juli 2022) gaat er een wijziging komen op de openingstijden geldend voor de vrijdagen: Vanaf aanstaande vrijdag zal de kantine de gehele dag geopend zijn van

Beste leden, Donderdag 14 juli a.s. zal er een Algemene Leden Vergadering gehouden worden die in het teken staat van de instemming m.b.t. de nieuwe padel banen. Deze keer vindt de ALV bij LTC De Mun