Vacature Coördinator Horeca & Facilitaire zaken

We zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid die makkelijk kan communiceren met een grote variëteit aan leden. Je gaat af en toe een gesprek aan met de bezoekers en je vind het vanzelfsprekend dat je bijspringt bij de bardienst als het druk is. Je hebt al ervaring met planmatig werken. Je anticipeert tijdig op verwachte ontwikkelingen en neemt initiatief zodat de juiste mensen kunnen worden ingezet.

Ben je benieuwd welke taken en verantwoordelijkheden er bij deze functie horen? Kijk dan voor meer informatie op de vacaturepagina!

163 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b

Beste leden, Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie. Periode 10 september 2022 tot 1 oktober