Wachtwoord reset is geen spam

Beste leden,

We horen onder veel leden dat er wat verwarring is over het activeren van het account voor de website van LTC de Munnik. Deze week is er een mail uit de website verstuurd voor het aanmaken van een wachtwoord voor jouw account. Deze mail is door velen aangezien voor spam, maar bij deze kunnen wij laten weten dat dit geen spam is. Helaas kunnen wij niks aan het uiterlijk van de mail veranderen, evenals het onbekende afzender mailadres (het mailadres heeft als eind: @site-members.com). Sorry voor het ongemak. We blijven continu op zoek naar verbeteringen, dus hopen tot die tijd op jullie begrip. We doen ons best.

Tot slot: krijg je vanuit de website een mail om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen, houd er dan rekening mee dat deze link 24 uur geldig is. Deze termijn kunnen wij helaas ook niet aanpassen.

De redactiecommissie

Voorbeelden van deze mail

402 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b