PROEFABONNEMENT PADEL

Jordi_Sloots_x_PEAKZ_-_00710_30_1400x.jpg.webp

Periode 10 september 2022 tot 1 oktober 2022: gratis padel proberen

De Munnik biedt aan alle leden en voormalig STM huurcontractanten de gelegenheid om gratis om onze nieuwe padelbanen te spelen. Dat kan eenvoudig door een padelbaan af te hangen via de bekende KNLTB-app. Deze mogelijkheid is enkel voor de proefperiode die geldt van 10 september tot 1 oktober 2022. Padelrackets en ballen worden gratis ter beschikking gesteld. Je hoeft hiervoor dus niets te regelen!

Periode 1 oktober 2022 tot 23 december 2022: padel proeflidmaatschap

Ben je enthousiast geworden en wil je doorgaan met padel? Dan kun je voor € 25,- een proefabonnement afsluiten dat recht geeft op afhangen in de periode 1 oktober – 23 december 2022. Ook dit proeflidmaatschap is alleen bestemd voor leden van de Munnik en voormalig STM huurcontractanten. Dit bedrag zal na inschrijving automatisch van je rekening worden geïncasseerd door de ledenadministratie. Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven.

Schrijf je hier in voor het proefabonnement padel bij De Munnik. Er is plek voor maximaal 400 leden. Dit proefabonnement geeft jou recht op het spelen van padel bij De Munnik tussen 1 oktober
en 23 december 2022.