top of page

SENIORENCOMPETITIES

Voor de senioren is er een voorjaarscompetitie, die loopt van maart t/m juni en een najaarscompetitie, die begint in september en eindigt in oktober. De wintercompetitie wordt gespeeld in de wintermaanden vanaf november tot en met maart. Meer informatie is te vinden op de website van de knltb en te verkrijgen via de seniorencommissie.

Alle informatie over de lotingprocedure vind je hier.

Heb je meer vragen over de competitie? Neem dan even contact op met de Esther, Thijs of Carel-Coen via competitie@ltcdemunnik.nl.

Logo Koninklijke Nederlandse Tennisbond.png

Maandagochtend
damescompetitie

Sinds jaar en dag wordt er in de winter op 8 banen op maandagochtend een competitie gespeeld van 10:00-11:30 uur. We spelen om des keizers baard, maar om er toch een competitief element aan te geven, spelen we in 2 poules met promotie en degradatie. 

We starten de onderlinge maandagcompetitie begin september en stoppen eind maart. 

Tegenwoordig nemen er ook speelsters deel aan de KNLTB wintercompetitie op maandag. Deze speelsters schuiven dan na afloop hiervan gewoon weer bij onze groep aan. En komen goed voorbereid aan bij de start van de voorjaarscompetitie van de bond.

 

Zelfregulering wordt omarmd, dus bij verhindering wordt zelf gezorgd voor vervanging of wordt op een onderling te bepalen tijdstip de wedstrijd ingehaald.

 

Joyce zorgt voor de ballen en de competitieschema's.

Zin om mee te doen? Neem contact met haar op om kom langs op de maandagochtend!

bottom of page