LIDMAATSCHAP PADEL

Lidmaatschap

Een volledig lidmaatschap voor padel is vanaf 1 januari 2023 mogelijk. Om alles soepel te laten draaien maar toch een volledige capaciteit te bereiken is ervoor gekozen om te beginnen met een maximum van 400 padelleden. We hanteren wie het eerst komt, die het eerst maalt, waarbij bestaande De Munnik leden en leden met een huidig proeflidmaatschap padel voorrang hebben tot 15 december 2022.

Wil je alleen blijven tennissen? Dan verandert er niets aan je lidmaatschap en hoef je niets door te geven.

• De Munnik en padel proeflidmaatschapleden kunnen zich voor padel inschrijven met het formulier via deze pagina.​

• Niet-leden kunnen voor padel (en eventueel tennis) zich inschrijven met het formulier via deze pagina.

.

Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Losse padelbaan huren

Vanaf medio januari 2023 wordt het mogelijk om een losse padelbaan te huren. Meer informatie hierover volgt nog.

_MG_6843.jpg