top of page

Openingstijden

Het clubhuis is in de zomermaanden op werkdagen open vanaf 9:00 uur tot uiterlijk 1 uur nadat de laatste leden van de baan komen. De sluitingstijd is dus flexibel en zal op gemiddelde dagen liggen tussen 22:00 en 23:30 uur. In het weekend sluit het clubhuis om 17:00 uur, behalve tijdens competitiedagen en andere evenementen.

Bij slecht weer sluit het clubhuis, de beheerder beslist dit namens het bestuur. Hoewel er soms nog best getennist kan worden bij slecht weer, ligt het niet voor de hand het clubhuis voor slechts een paar leden open te houden. We vragen hiervoor je begrip. De bar wordt gerund door vrijwilligers of betaalde krachten. Wanneer een verplichte bardienst hiermee vervalt, moet deze opnieuw worden ingepland. Ook als de horecaruimte van het clubhuis gesloten is kun je nog wel een baan afhangen.

Met een fulltime medewerker die zich met hart en ziel voor het clubhuis en de horeca inzet, blijft het ook voor het bestuur een pittige taak om zaken rondom het clubhuis te managen. Het clubhuis en de bar vormen een kleine onderneming met veel activiteiten per week. Het clubhuis is ongeveer 100 uur per week open.

2024

Op de volgende dagen gelden aangepaste openingstijden van het clubhuis en de beschikbaarheid van tennisbanen en de padelhal:

18 mei 2023 : Op Hemelvaartsdag zijn het clubhuis en de padelhal gesloten

28 mei 2023 : Op 1e Pinksterdag zijn het clubhuis en de padelhal gesloten

bottom of page