OPZEGGEN & WIJZIGEN

pexels-cottonbro-5739121.jpg

Opzeggen

We hopen natuurlijk dat je nog lang bij de Munnik blijft tennissen. Als je toch je lidmaatschap wilt beëindigen, dan moet je opzegging conform het huishoudelijk reglement artikel 11 lid 1 vóór 1 december bij de ledenadministratie zijn binnengekomen.

Opzeggen kan via een email aan de ledenadministratie : ledenadministratie@ltcdemunnik.nl

De ledenadministratie zal een bevestiging van de opzegging terugsturen. Schriftelijk opzeggen is ook mogelijk door een brief te sturen aan: LTC de Munnik, t.a.v. de ledenadministratie, Hoogmadeseweg 41C, 2351 CN Leiderdorp.

Houd er rekening mee dat deze mail of brief uiterlijk 30 november van het lopende jaar in het bezit moet zijn van de ledenadministratie. De brief mag ook, wederom uiterlijk 30 november van het lopende jaar, in de grijze bus in de hal van het clubhuis worden gedeponeerd.

Opzeggen ná 30 november van het lopende jaar? De opzegging gaat dan niet in op 1 januari van het komende jaar, maar van het jaar daarop. Zegt u dus te laat op dan bent u dus de gehele contributie over het komende jaar aan de vereniging verschuldigd.

LET OP!
Als je je tennisles opzegt bij de tennisschool en je wilt tegelijkertijd stoppen met vrij tennissen bij De Munnik dan moet je ons dit ook vóór 1 december van dit jaar melden via onze ledenadministratie. Dit zijn namelijk twee verschillende opzeggingen.

Wijzigen

Mocht je woonadres wijzigen of je hebt een nieuw telefoonnummer, dan is het fijn als je dit aan ons doorgeeft. Dit kan zowel in jouw persoonlijke account op deze website, of je kunt het doorgeven aan de ledenadministratie door een mailtje te sturen naar: ledenadministratie@ltcdemunnik.nl