top of page

PADEL CLUBLADDER

Het is mogelijk om deel te nemen aan de clubladder voor padel bij De Munnik! Of je nu een ervaren speler bent of net begint: met de clubladder speel je snel leuke padel wedstrijden op jouw niveau!

Hoe gaat het in z'n werk?

Meld je aan en kies je niveau. Je kiest samen met je teamgenoot en tegenstanders een tijd en reserveert de baan. Je speelt de wedstrijd en registreert de score.

Teams

Je schrijft in voor jou en je partner. Je kunt op elk moment van partner veranderen. Heb je nog geen partner? Dan kun je je alsnog aanmelden en geef je aan dat je nog geen partner hebt. Op die manier kijkt het systeem naar een geschikte match voor jou op basis van niveau en beschikbaarheid.

 

Ronden en seizoenen

Elke twee weken krijg je een nieuwe wedstrijd. Ben je druk of geblesseerd, dan kun je rondes overslaan. Je kunt op elk moment tijdens het seizoen stoppen en beginnen. Meer over seizoenen.

 

Spelregels

Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger in de ranglijst staat. Meer over spelregels.

159861323_3839393579474413_437108556769228868_n.jpeg
bottom of page