top of page

TOERNOOIEN &
ACTIVITEITEN

Bij De Munnik worden genoeg activiteiten georganiseerd door verschillende commissies. Zo is er het hele jaar wel iets te doen! Neem hieronder een kijkje en schrijf je gezellig in voor het eerstvolgende evenement.

Davis Cup

De Davis Cup is een jaarlijks terugkerend dagtoernooi, waarbij de deelnemers per land worden ingedeeld. De landen spelen meerdere wedstrijden tegen elkaar en het land met de meeste punten wint de Cup.

Davis Cup winnaars
trofeeën

Clubkampioenschappen
'De Onderlinge'

Als ​voorbereiding op de voorjaarscompetitie worden in maart altijd de clubkampioenschappen gehouden. Leden van De Munnik spelen de hele week wedstrijden tegen elkaar en strijden om de titel Clubkampioen.

De inschrijving voor De Onderlinge verloopt via toernooi.nl

Klik hier voor meer informatie.

De Munnik Sport 2000 Open

Jaarlijks vindt in de tweede week van juni het open toernooi van De Munnik plaats. Voor dit toernooi kunnen ook niet-leden van De Munnik zich inschrijven en de resultaten tellen ook mee voor de KNLTB-rating. Inschrijven kan in de categorieën DE, DD, HE, HD, GD.

Meer informatie vind je hier.

64670230_1213906625459287_470658991790227456_n.jpg
ld_impressie2.jpg

Ladies Day

Op De Munnik wordt er weer de jaarlijkse Ladies Day 18+ Tennis georganiseerd!


Wanneer?
Iedere tweede dinsdag van september  - van 9.30 tot +/- 12.30 


Wat?
Een funtoernooi, waar alle speelsterktes en dames worden gemixed! 

Voor wie?
Voor alle ladies leden van De Munnik, tussen de 18 en 99 jaar.


Kost dat?
Voor zo'n unieke club activiteit, vragen we een bijdrage van € 12,50. Daar zitten gezelligheid, lachen, sportiviteit, nieuwe ontmoetingen, kopje thee of koffie, lekkers, een lunch, de welbefaamde loterij en nog andere vele extra's bij inbegrepen.

Links vind je wat foto's van de voorgaande jaren om een indruk te krijgen!

Heb je zelf nog leuke suggesties of wil je ook iets extra's toevoegen aan deze dag, stuur dan een mail naar ladiesday@ltcdemunnik.nl. Alle tips zijn welkom!


Wij hebben er nu al zin in! 

Liefs,

Gène, Bianca, Clarita  & Pudji

Snerttoernooi

Het snerttoernooi Is een gezellig 60+ mixtoernooi voor leden en wordt meestal op een ochtend in februari georganiseerd.
Er wordt twee á drie keer 40 minuten getennist, zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld.
Na afloop is er glühwein en heerlijke erwtensoep PLUS.
Wanneer het toernooi exact is wordt aangekondigd via de website en via een persoonlijke mail aan 60+ leden.

Organisatie: Annemarie en Frans Haverkamp, Christien Huizinga
60plustoernooi@gmail.com

klassieke-nederlandse-erwtensoep-snurfje-de-plaat-horizontale-bovenaanzicht-kruiper-op-taf
81282092_2618404511729622_7954603697927880704_n.jpg

Padel kersttoernooi

Het gezellige padel kersttoernooi vindt jaarlijks plaats tussen kerst en Nieuwjaarsdag. Naast dat er leuke wedstrijdjes worden gespeeld in de hal, draait het toernooi vooral om gezelligheid. Iedere avond staat er een heerlijke maaltijd klaar en worden er hapjes verzorgd, er is een feestavond, en op Nieuwjaarsdag luiden we met zijn allen het nieuwe jaar in met een borrel, loterij en prijsuitreiking.

Het eerste padel kersttoernooi is gehouden in 2022, het jaar dat de padelbanen gerealisseerd zijn.. De jaren daaraan voorafgaand was er ook een kersttoernooi, maar dan tennis op de drie toenmalige tapijtbanen. Meer historische informatie daarover is hier te vinden.

Rackettrekken

Het hele jaar door wordt er op vrijdagmiddag  rackettrekken georganiseerd, een ideale mogelijkheid om voor de gezelligheid een balletje te slaan met andere leden. Vooral voor alle nieuwe leden een aanrader!

Je kunt vrij inlopen en je wordt zo veel mogelijk op sterkte ingedeeld. We beginnen om 13.00 uur. We vragen iedereen minimaal 10 minuten voor de sessies aanwezig te zijn ivm het indelen van de teams.

Er wordt alleen gedubbeld en we spelen 45 minuten per ronde. Het is ook mogelijk om 1 ronde mee te doen. 

Na het rackettrekken drinken we gezellig een drankje met elkaar met wat hapjes erbij. Dit is uiteraard niet verplicht, maar wel gezellig. Het rackettrekken is gratis, maar de drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening.

Meer informatie vind je hier.

ladderlogo.png

Ladder

Wedstrijdjes spelen tegen jouw clubgenoten wanneer het jou uitkomt? LEUK! Schrijf je hier in voor de clubladder en plan gauw je eerste wedstrijden in! 

Maandagochtend damescompetitie

Sinds jaar en dag wordt er in de winter op 8 banen op maandagochtend een competitie gespeeld van 10:00-11:30 uur. We spelen om des keizers baard, maar om er toch een competitief element aan te geven, spelen we in 2 poules met promotie en degradatie. 

We starten de onderlinge maandagcompetitie begin september en stoppen eind maart. 

Tegenwoordig nemen er ook speelsters deel aan de KNLTB wintercompetitie op maandag. Deze speelsters schuiven dan na afloop hiervan gewoon weer bij onze groep aan. En komen goed voorbereid aan bij de start van de voorjaarscompetitie van de bond.

95f96333-59ac-4aad-bc61-13d540908098.jpeg
bottom of page