KNLTB bijeenkomst

Op woensdagochtend 28 november is op initiatief van LTC De Munnik een bijeenkomst gehouden waarbij 19 clubs uit de districten Leiden en IJmond met bij elkaar 26 ledenadministrateurs, bardienstplanners en een paar bestuursleden uitleg kregen over de nieuwe beheersfunctionaliteiten in de volgende versie (2.0) van KNLTB.Club.

Onze vereniging gebruikt sinds eind 2016 deze nieuwe omgeving met daarbij ook voor alle leden het huidige afhangbord, de KNLTB ClubApp en de nieuwe bardienstplanner-omgeving. Omdat er nogal wat achter de schermen voor onze ‘beheerders’ gaat veranderen heeft de KNLTB op diverse data bijeenkomsten gepland, alleen was onze regio niet echt bedeeld hierin. Door goed overleg tussen ons en de regionale KNLTB accountmanager is het ons gelukt om de zeer goed bezochte bijeenkomst te organiseren. Eerst zou de bijeenkomst bij De Munnik worden gehouden, maar omdat snel bleek dat dat niet zou passen zijn we uitgeweken naar Dekker Warmond. De drie namens de KNLTB aanwezige presentatoren gaven uitleg over de vele veranderde en vernieuwde (en in onze ogen verbeterde) functionaliteiten van KNLTB.Club 2.0. Er werden veel vragen en opmerkingen gesteld. De meeste daarvan zijn ook kundig beantwoord. De planning is dat de conversie van het huidige systeem naar systeem 2.0 voor alle aangesloten verenigingen vóór 1 maart 2019 is geregeld. Als het goed is merken jullie hier niets van (maar onze ledenadministratie, bestuursbeheerders en horeca wel degelijk!). Na afloop van de uitleg bleek dat iedereen, van LTC Festina (Amsterdam) tot T.C. Botesa (Bodegraven) ook meer dan tevreden was dat De Munnik en de KNLTB dit op korte termijn hebben kunnen regelen.

Bestuur LTC De Munnik