Nieuwe sponsorcommissie gezocht

Na 5 jaar vind de sponsorcommissie het om diverse redenen een mooi moment om het stokje over te dragen aan een nieuw, frisse commissie. In de afgelopen jaren heeft de huidige sponsorcommissie prachtig werk geleverd en een groot aantal sponsoren aan ons weten de binden, waarvoor onze welgemeende en grote dank aan Ernst, Stefan, Cees, Ferry en Ron. DE taak van de commissie is het onderhouden van de contacten met sponsoren, het vernieuwen van bestaande en afsluiten van nieuwe contracten. Uiteraard doet de commissie dit niet alleen: er is overleg met de penningmeester over de financiële stromen en hulp van de redactie/ICT stuurgroep betreffende narrowcasting, website en facebook. Wat betreft het plaatsen/vervangen van sponsorborden: Cees Zierikzee zal deze taak op zich blijven nemen (dank Cees!) Hiernaast organiseert de sponsorcommissie 1 x per jaar een sponsorborrel, over het algemeen tijdens en gezamenlijk met het kersttoernooi van STM.

We zijn per 1 april a.s. op zoek naar minimaal 2 leden die dit op zich willen nemen. Commerciële aanleg en goede contacten in de Leiderdorpse/Leidse ondernemerswereld is een pre. Wat het jezelf oplevert? Mede helpen met De Munnik financieel gezond te blijven én vrijstelling van bardienstverplichting. Interesse? Spreek gerust het bestuur of iemand van de sponsorcommissie aan!

 

Reacties zijn gesloten.