Ken jij onze nieuwe voorzitter al?

Wij denken namelijk van wel! Zij/hij is een betrokken lid van LTC de Munnik, eerlijk en oprecht, maakt makkelijk contact met verschillende doelgroepen, weet hoe je moet organiseren/delegeren en het overzicht bewaren en is positief en oplossingsgericht ingesteld.

Bovendien weet zij/hij precies wat onze club zo leuk maakt.

Zo iemand ken jij wel, toch?

Waarschijnlijk heeft diegene echter zelf nog geen idee dat zij/hij een goede voorzitter zou zijn of zij/hij heeft er al wel eens aan gedacht maar is nog niet geheel overtuigd. Spreek haar/hem er daarom eens over aan. Want we gunnen onze mooie club ook straks weer een leuke voorzitter.

Wil je meer informatie of meedenken? Of twijfel je zelf of jij de nieuwe voorzitter zou kunnen zijn? Benader dan een van onze bestuursleden. Dat kan via mail, telefoon of natuurlijk persoonlijk.