Nieuwe bardienstplanner voor 2020

Beste leden van LTC de Munnik,

Vanaf heden staat de nieuwe planner open om je bardiensten in te vullen voor 2020.

Graag wel even aandacht voor het volgende:

  • Ieder lid kan zelf via de KNLTB club app zelf de bardienst en of groendienst inplannen
  • Kijk bij aanvang van je dienst even in de groene map handleidingen, hierin vind je een beknopt overzicht van werkzaamheden en hoe de apparatuur werkt.
  • Op het prikbord in de kantine hangt een overzicht met data van competities, toernooien en groendiensten
  • Meestal vervul je de bardienst alleen. Alleen op de maandagochtend, de sluit dienst in de avond en tijdens competities/ toernooien zijn er vaak dubbele bezettingen. Wil je toch graag met z’n tweeën staan kan dat natuurlijk altijd maar dat betekend dat je met elkaar 6 bardiensten vervuld. Dan kan je er bijvoorbeeld 3 in de zomer en 3 in de winter doen.
  • De gemeente heeft de regels ten aanzien van alcohol verkoop aangescherpt, daarom vragen we de leden die de bardiensten doen op uren waarin alcohol geschonken wordt om via internet een korte “Instructie verantwoord alcohol schenken” te volgen. Deze instructie is te volgen via www.nocnsf.nl/iva en wordt afgesloten met een kleine test. Na deze test kan er een certificaat worden uitgeprint. Des te meer certificaten de vereniging heeft des te sterker staan we naar de gemeente ten aanzien van onze vergunning. · Voor vragen of opmerkingen over je bardienst kan je contact opnemen via horeca@ltcdemunnik.nl
  • De vergoeding wordt teruggestort na het voldoen van de laatste bardienst.
  • Vanaf 3 weken voorafgaand aan je dienst ben je zelf verantwoordelijk om een vervanger te vinden wanneer je toch verhinderd bent!

Met vriendelijke groet,

Wouter Brinksma

Coördinator clubhuis LTC de Munnik

Reacties zijn gesloten.