Maatregelen op De Munnik in verband met Corona

Beste leden,

Gezien de ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus, de maatregelen van het kabinet, de richtlijnen van het RIVM en van de KNLTB (en andere sportbonden) heeft het bestuur de volgende maatregelen genomen:

• Het clubhuis wordt met ingang van vrijdag 13 maart gesloten tot 1 april.
  • De tennishal sluit ook.
  • Alle georganiseerde tennisactiviteiten worden afgelast (racket trekken, ouder-kind toernooi, clubkampioenschappen).
  • Ook de ALV wordt tot nader order uitgesteld.

Vrij spelen blijft mogelijk, als de richtlijnen van het RIVM maar in acht worden genomen.

• Mensen die verkouden zijn, niezen/hoesten/grieperig zijn verzoeken wij dringend om NIET naar het tennispark te komen.

We beseffen, dat dit vervelende maatregelen zijn, maar nu is het niet anders. We blijven de ontwikkelingen volgen om te zien wat er na 1 april mogelijk is.

Namens het Bestuur,

Carl Adamse, voorzitter a.i.