Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar …

Zoals helaas wel te verwachten viel, is het doek officieel gevallen voor de Voorjaarscompetitie 2021.
Net als vorig jaar wordt de gehele voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar. Deze competitie zal KNLTB Competitie 2021 gaan heten. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor deze competitie.
Hier vindt je alle speeldata.
Hier kun je het volledige competitieaanbod bekijken.

Wat betekent dit voor jou?
Iedereen moet zich weer (opnieuw) inschrijven voor de competitie. Dus zelfs als je je niet had ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie dan kun je dit nu doen voor de KNLTB Competitie 2021.

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2021 er uit?
We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2021 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie.

Hoe kun je inschrijven?
Door een mailtje te sturen naar: competitie@ltcdemunnik.nl .
Dit kan als volledig team, maar ook als reservespeler. Als je voor de laatste optie kiest, zetten wij je op de reservelijst en kunnen de captains van de teams jou benaderen wanneer zij een invaller nodig hebben.

De inschrijving sluit op vrijdag 11 juni.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag.

Carel-Coen, Thijs en Esther